Der er brug for at stramme op på indsatsen på lagnerne!

Når man på DR Online kan læse en artikel med titlen Orgasmer? Det er da noget mænd får! Kvinder kommer sidst i orgasmeræset, og det er en overset ligestillingskamp, så er der brug for at stramme op på indsatsen på lagnerne.

Det bør nævnes, at simulering er en af de største grunde til misforståelserne. Når man lyver til sin partner, og siger alt var fint, så bliver chancerne mindre for, sexlivet nogensinde bliver bedre. 🙂

Ja, undskyld ærligheden, men sexlivet er det sted, hvor alt for mange har alt for svært ved at være ærlige. Hvis man er voksne mennesker, så burde det være fuldkommen naturligt, at man gjorde opmærksom på BÅDE hvad der er godt, og hvad der evt. kan gøres bedre.

Det er jo netop i denne intime zone, at det er vigtigere end nogensinde, at man kan dele de lyster og tanker, man har. Det burde ikke være raketvidenskab.

Alligevel nøjes mange med at simulere, og så når vi aldrig videre med sexlivet her i landet.

Det vil næppe være nogen overraskelse for faste læsere, at jeg er stor tilhænger af flere faser i sexlivet. Der er ikke kun én fase med forspil. Dem kan der være flere af, og jo mere spændende du selv som mand kan lege med din partner, jo mere vil hun nyde sexlivet – og hun skal i hvert fald vide, at det er fuldkommen i orden at bede om noget andet, hvis der er noget man kan gøre bedre.

Det kan umuligt være sådan, at vi mænd skulle være så testosteron-forladte, at vi ikke kan tåle, at få at vide, at alle kvinder er forskellige, og at nogen kan have andre behov end andre har haft.

Faktum er, at danske mænd har set alt for meget porno, og mange af dem er alt for fokuserede på penetrationsdelen, og så giver det sig selv, at det aldrig bliver bedre, hvis han gennem livet har fået indtrykket af, at han var en adonis på lagnerne, når han i virkeligheden bare har været en egoistisk skiderik, ikke sandt? 🙂

Så kære læsere, giv jeres mening til kende. Stå ved jeres ønske om en orgasme, og giv den gas. Sig fra og til på de rigtige steder, og lad sexlivet blomstre.

Rigtig god fornøjelse derude. 🙂

[Denne artikel blev tidligere udgivet i november 2019, og er nu opdateret i enkelte afsnit – og genudgivet her på bloggen]

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Viden om og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.