Farlig trend: stoffer i glidecreme

Det ser ud som om der er ved at opstå en ny farlig trend, hvor sexpartnere kan finde på, at putte stoffer – metamfetamin eller andet – i glidecreme i et forsøg på, at gøre deres sexpartner høj…

Tarmen optager stoffer ekstremt hurtigt

Det farlige ligger naturligvis i, at tarmen optager stoffer ekstremt hurtigt. Det kendes fra stikpiller, som bruges medicinsk i forbindelse med smertelindring. Desværre øger det også risikoen for meget alvorlige forgiftninger, da den slags mennesker typisk ikke spørger til allergier før et ulovligt stof introduceres via glidecremen.

Lad det være sagt med det samme: dette er absolut no-go!

Det er tragisk, at vi som samfund ikke har nogen nedre bundgrænse for hvad man kan og hvad man ikke kan tillade sig, og datingmarkedet er blevet et kødmarked, hvor nogle tager sig friheder, som ALDRIG var gået for bare få år siden.

Vi skal have anstændigheden tilbage i sexlivet – og i alle andre dele af samfundet – for det her kan ende meget galt.

Online dating – vigtige tips

Uanset hvilket medie du bruger – Tinder eller dating-portal – så er det vigtigt, at huske, at det handler om dating med rigtige mennesker i den anden ende.

  • Tjek telefonnummeret på personen du vil mødes med
  • Aftal med din nabo, at du kan ringe til vedkommende hvis der sker noget uventet
  • Giv aldrig private oplysninger uden du kender personen du vil mødes med
  • Husk beskyttelse – nul kondom, nul sex

Dette er kun nogle af de ting, du bør overveje. Der kan være flere elementer, at være opmærksom på, men jo bedre forberedt du er, jo bedre kan et møde blive. Hvis I kun bruger den glidecreme du selv har købt, så er du sikker på, at der ikke er stoffer i denne – og derfor kan det varmt anbefales, hvis I fx får lyst til at prøve sport i 2’eren undervejs.

Skriv gerne en kommentar med egne tanker og tips og/eller erfaringer, der kan hjælpe andre læsere af denne blog.

Fortsat god sommer til alle. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Analsex og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.