Styrk parforholdet med parspil

Vi kan alle huske den billige – og kedelige – variant med to terninger, som bare lynhurtig bliver triviel. Det bliver, ligesom en 7-kabale, bare som at prøve at hive den samme kanin op af hatten.

Derfor blev jeg så glad, da Maj Wismann under en af sine coronavideoer anmeldte to parspil. Du kan se afsnittet herfra: https://youtu.be/-bGxfb_Yn7U.

Min favorit af de to – Erotic4Real

Jeg må sige, at af de to spil, så var det Erotic4Real, der var min favorit. Hvordan havde du det med de to spil? Du har måske et helt tredje, du kunne anbefale? Del gerne din kommentar, for det kan inspirere andre læsere her på bloggen.

Hvorfor spil til voksne mennesker?

Når man spørger hvorfor vi voksne mennesker har brug for spil, så stiller vi egentlig det forkerte spørgsmål. Simpelthen fordi vi godt ved, at mange skal åbnes lidt op for at få de inderste tanker og den indre energi frem.

Mange render rundt med SÅ mange forestillinger om, hvad deres partner forventer, at det godt kan undre, de ikke bare spørger partneren… 🙂

Det lyder så nemt, når man læser det, og det BURDE det også være, men vi ved alle godt, at hverdagssyslerne hurtigt overtager den del af hjernen som burde ‘score’ ens partner hver eneste dag med alt fra smil til positiv opmærksomhed. Det er i dén stressede stemning, at vi kan have brug for, at hive en dag ud af kalenderen, og nyde partneren. Det er derfor jeg startede denne blog, og det er formålet at dele nogle tanker du/I kan bruge til at forbedre jeres samliv.

Fortsat god sommer. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Videocasts og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.