Glædelig jul forude – brug coronanedlukningen kreativt

Alle er frustrerede midt i coronanedlukningen i de 38 kommuner. Hvis du er blandt dem, der oplever en nedlukning, så er mit bedste råd, at se fremad. Det skal nok blive godt igen! 🙂

Det er helt forståeligt, at man godt kan blive en smule fortvivlet med udsigten til, at cafeer, restauranter, biografer m.v. lukkes ned resten af året. Det handler om, at tage en dag ad gangen. Vi skal nok komme igennem dette, og dem iblandt os, som ikke oplever det samme, fordi vi er så heldige at bo i kommuner, der ikke (endnu) er påvirket i samme grad, hepper stadig på, at vaccine, smitteinddæmning m.v. nok skal bringe os alle godt videre.

Glædelig jul til alle

Herfra skal der i hvert fald lyde et varmt ønske om en glædelig jul til alle læserne. Måske kan I nyde perioden, hvor I er mere sammen til nye og sjove lege. De mange artikler her på bloggen skulle gerne kunne inspirere jer.

Tak til alle fordi I følger med i dette projekt. Husk, at I gerne må skrive en kommentar, hvis der er noget I enten vil vide mere om, eller ønsker at komme med feedback på.

På gensyn i det nye år – og Godt Nytår! 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Glædelig jul forude – brug coronanedlukningen kreativt

  1. Pingback: Sex – noget mange dyrker, men ingen taler om | Analguiden.dk – viden om analsex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.