Glædelig jul og godt nytår til jer alle

Selvom jeg allerede i slutningen af maj afslørede, at denne blog udfases og forsvinder i januar 2022, så skal I bestemt ikke snydes for de bedste ønsker om en rigtig glædelig jul og et rigtig godt nytår.

Jeg vil gerne takke for, I fulgte med undervejs på rejsen her på bloggen. Det har været spændende, at dele en masse tanker omkring bedre sex med jer, men alting må have en ende, og således er dette også det endegyldigt sidste indlæg her på bloggen

Jeg håber naturligvis, I vil følge med ovre på Løst og fast om sex og samliv, og jeg kan også findes på både Twitter og Instagram. Jeg er ikke på Facebook, og har ikke været det i flere år, hvilket jeg fortæller mere om herovre på https://www.blunck.dk/facebook.

Glædelig jul og Godt nytår.

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.