Hvorfor denne blog?

Det er et meget fair spørgsmål folk stiller, når man opretter et domænenavn som analguiden.dk med temaet analsex. Mange har en opfattelse af, at man ikke kan være seriøs, hvis man skriver om sex.

Jeg er uenig. Internettet er fyldt med en hel del skidt, og derfor har det helt fra starten været formålet med denne blog, at give et bud på seriøs information om kondomer, sex, dating og spil til at krydre sexlivet med. Hvis jeg kan levere saglig information uden fordomme, er der en chance for, at unge mennesker får et mere nuanceret billede af sexlivet end vi andre fik, da vi var unge.

Som forælder har det altid været min grundindstilling, at man skal kunne besvare sine børns spørgsmål uden at rødme. Det kan udfordres, når et spørgsmål kastes ud højlydt midt i, at man er ude for at handle i den lokale Føtex, men det lønner sig i sidste ende. Ens børn ved, at de kan spørge om alt, og det tror jeg de vil bringe videre til den dag, de selv får børn.

Jeg har som it-nørd mødt så meget spyware, og blev selv ramt af en virus mens operativsystemet var MS-DOS. Det er en af grundene til, at jeg aldrig glemmer, at Michelangelo er født den 6. marts. Den dato oplevede jeg nemlig, at min harddisk blev formateret i 1990. Det var knap så sjovt. Nu til dags er der en hel del pornosider, som indeholder spyware, og derfor er en af mine missioner også KUN at linke til troværdige kilder. Jeg gør meget ud af denne research, fordi jeg mener, at du som læser her på domænet skal kunne stole på det indhold, du finder.

Så når spørgsmålet om seriøsitet stilles til folk, som beskæftiger sig med ‘nye ting’, så husk dig selv på, hvor store forandringer der sker her på nettet. Det som er nyt i dag vil være mainstream om få år. Nogle taler om blowjobs, andre taler om mere kinky områder som fx BDSM, og jeg har så valgt at skrive om analsex.

Hvis du har spørgsmål du gerne vil have svar på her på domænet, er du altid velkommen til at sende mig en mail.

Hvis du ønsker at annoncere her på bloggen, kan du sende en mail til samme adresse, hvor du fortæller lidt om hvad jeres virksomhed tilbyder, og hvilket budget I arbejder med. Så tager vi den derfra.

God læselyst. Jeg ser frem til at høre fra dig, enten pr. mail eller i en kommentar på de enkelte artikler.